12 maart - 10 april 2022
wo - zo, 14:00 - 18:00
Augustijnenkerk, SASK, Galerie A. Blomme, Ter Posterie en Galerij Ne9enpuntne9en
Groepsbezoeken TENTOONSTELLING
De tentoonstelling van het Eden kunstenfestival is opgebouwd enerzijds uit een thematische selectie uit enkele belangrijke privéverzamelingen. Dit betekent dat er werken getoond worden van binnen- en buitenlandse kunstenaars met internationale faam. Anderzijds brengt de tentoonstelling ook werk van Belgische kunstenaars, die uitgenodigd werden om deel te nemen met voornamelijk nieuw werk.
Er worden groepsbezoeken met gids aangeboden bij de Eden Tentoonstelling. De groepsbezoeken vinden plaats tijdens de openingsuren van de tentoonstelling. De kostprijs voor een geleid groepsbezoek bedraagt: €10,00/groepslid + €75,00/gids. Een groep bestaat uit maximaal 20 personen. De bezoeken starten in de regel tussen 14:00 en 14:30.
Groepsbezoeken worden gereserveerd per e-mail via info@edenkunstenfestival.be, met vermelding van de coördinaten (voornaam, naam, tel/GSM en e-mailadres) van de groepscontactpersoon en van het aantal leden van de groep. Na reservering ontvangt u per e-mail een bevestiging met de betalingsmodaliteiten.
Reserveren
Groepen melden zich voor de start van het bezoek aan in de Augustijnenkerk van het Klein Seminarie, Zuidstraat 27, in de regel tussen 14:00 en 14:30.
Bezoeken
De Eden Tentoonstelling is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. De Augustijnenkerk, het startpunt voor de groepsbezoeken ligt op 10 minuten stappen van het station. Voor wie met de wagen komt raden we aan te parkeren in parking De Munt, dichtst gelegen bij het eind- en startpunt van het groepsbezoek.
Bereikbaarheid

Alle locaties van de tentoonstelling bevinden zich op wandelafstand van elkaar

Wandelparcours